Selvintech zkušenosti ostatních


Barevné a krásné – Zapojte se i vy! Chcete také vyrábět dekorativní ozdoby například na Vánoce? Pak si jistě budete vážit možnosti přivýdělku, kterou vám nabízíme. Nejde o žádný podvod ani o žádné vkládání peněz do něčeho, co posléze nefunguje.

Pro koho je to vhodné:
Maminky na mateřské dovolené, které s dětmi tráví spoustu času, ale mají čas i na jinou práci.
Studenti jako přivýdělek při jejich studiu ať už na střední nebo vysoké škole.
Pro každého, kdo si chce přivydělat nějaké peníze formou brigády.
Stačí se u nás přihlásit a my vám pošleme krabici s věcmi a s návodem, podle kterého budete tyto ozdoby vyrábět. Velice jednoduchá práce a také zaplacená, takže se nemusíte bát, že bychom vám výplatu odmítli dát nebo že bychom po vás snad nějaké peníze chtěli předem! To neexistuje!
Starší lidé pro zábavu
Jste invalidní důchodce a je vám teprve padesát let? Nemůžete se například moc hýbat nebo chodit, ale přitom byste mohli sedět a něco vyrábět rukama? Bavilo by vás to? Chtěli byste si i v tomto stavu nějaké peníze přivydělat? Pak to není žádný problém. Proto zde existuje společnost, která nabízí takovýmto lidem práci. Jedná se o výrobu dekorativních předmětů například formou vánočních ozdob. Je to jednoduché, veškerý materiál vám pošleme i s návodem, který jistě hned pochopíte a po pár kouscích už budete moci vyrábět hravě a rychle všechny dekorace. Samozřejmě to můžete dělat v klidu a v pohodlí domova, protože k tomu nepotřebujete žádné velké prostory. Věci jsou malé a spíše na ozdobu.
Nemohli jste už dlouho najít nějaký pořádný přivýdělek, který by nebyl podvod?Často totiž na internetu lidé nebo firmy recenzují přivýdělky a každý (dalo by se skoro až říct „první“ je podvodný) my tedy řekneme, že snad každý druhý je nějaký podvod nebo výdělek formou takzvané a už jistě velice známého „letadla“ což je také často nepřípustné a nehnete se z místa. S tím se však nedá nic dělat, ale musíte si dobře vybrat.

Existují totiž i solidní firmy, které nabízejí práci lidem za opravdu slušné peníze formou přivýdělku a nejsou to podvody. Podívat se můžete na Selvintech zkušenosti ostatní lidí, které vám jistě řeknou více.